2018 – Het Jaar van de Grote OOGST
I Tjing en Nine Star Ki

Persoonlijke tips en voorspellingen op basis van I Tjing en Nine Star Ki-astrologie

Deze dag staat volledig in het teken van jou en 2018 – het jaar van de Grote Oogst. Onder de bezielende leiding van Johannes Bloemsma en Dominique van de Laar gaan we tot in detail horen welke veranderingen ons zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in 2018. Maar eigenlijk nog beter: hoe we vervolgens het beste op die veranderingen kunnen reageren.

Wat we gaan doen: in de ochtend leer je de basisbeginselen van Nine Star Ki en hoe je die kunt koppelen aan de I Tjing met betrekking tot jaarvoorspellingen. Daarna ga je stap voor stap leren welke levensthema’s jou persoonlijk in 2018 te wachten staan. En hoe je dit aan de hand van de I Tjing kunt duiden. Deze bijeenkomst is interactief opgebouwd en heeft als doel dat je geleidelijk en persoonlijk gaat ervaren hoe je deze astrologie-vorm zelf kunt inzetten.

Belangrijk: heb je specifieke vragen – bijvoorbeeld over hoe je bedrijf of huwelijk zich gaat ontwikkelen in 2018* – dan nodigen we je graag uit om bij je aanmelding duidelijk je vraag te formuleren en uiteraard je geboortedatum. Dan kunnen Johannes en Dominique dit goed voorbereiden. Heb je vragen over je bedrijf dan graag ook de oprichtingsdatum erbij benoemen – datum KvK inschrijving; hetzelfde geldt voor een huwelijks-datum. Voor deze specifieke vragen geldt overigens: hoe sneller je je aanmeldt, des te meer tijd hebben Johannes en Dominique om dit goed te kunnen voorbereiden en er gezamenlijk inzicht in te verkrijgen.

De techniek die deze dag wordt gebruikt is een fascinerende samensmelting tussen de I Tjing en Nine Star Ki-astrologie, het zogenoemde Nourishing Destiny-model. Ontworpen door Johannes Bloemsma verspreidt deze techniek zich inmiddels in rap tempo in binnen- en buitenland, vooral vanwege haar buitengewone accuratesse en de verwondering die dit oproept. Dus wil je meedoen, verrast worden en weten wat 2018 voor jou in petto heeft? Mis deze bijzondere dag dan niet en verzeker jezelf van een plek, want de voorspelling luidt: deze bijeenkomst wordt zeer speciaal!

* In principe kunnen alle vragen gesteld worden, behalve over gezondheidskwesties. Daar willen Johannes en Dominique liever geen uitspraken over doen.

Nourishing Destiny: johannes Johannes Bloemsma (1980) is een bevlogen spreker, consulent en docent. Hij heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny-Model (een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden waarmee bijvoorbeeld zeer accurate toekomstvoorspellingen kunnen worden gedaan) geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties. » www.nourishingdestiny.nl

Nourishing Destiny: dominique Dominique van de Laar (1981) is opgegroeid op Jamaica en als kind van een diplomaat heeft ze in veel verschillende landen gewoond. De afgelopen jaren heeft zij in Londen Klassieke Feng Shui gestudeerd bij Howard Choy, een internationaal gerenommeerd Feng Shui Meester en Architect. Dominique geeft zowel trainingen als consulten in Feng Shui en het Nourishing Destiny-Model. Ze is mede-oprichter van Nourishing Destiny.

Wanneer?
Op zondag 17 december 2017
— van 10 tot ongeveer 17 uur (met mogelijk iets uitloop). 9:30 inloop met een heerlijk kop koffie of thee.
blooming duo
Locatie:
blooming hotel
Duinweg 5 1861 GL Bergen N.H.

Vergoeding:
Het bedrag is slechts 79 euro inclusief btw en volledige verzorging. Er wordt een heerlijke gezonde lunch aangeboden. Dit hotel heeft een eigen biologische moestuin.
— Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Astrologie Dag”

AANMELDEN