Jij kunt de Aarde helen,
op kleine en grote schaal,
ter plekke en op afstand.


Spreker: Hans Andeweg

 

 

Aarde helen

Michael Gorbatsjov, voormalig president van Rusland, nodigde Hans Andeweg in 1994 uit om het Russische Nisnesvirsky Natuurreservaat te vitaliseren. Drie jaar werd aan het project gewerkt met verbluffend resultaat. Het bijzondere was dat de behandeling op afstand plaatsvond. Sindsdien leert Hans Andeweg mensen met deze methode natuurgebieden en bedrijven weer vitaal en gezond te maken. Het door hem opgerichte Center for ECOintention werkt internationaal en verbetert in samenwerking met managers, bedrijfsleiders en beheerders de flow en energie in bossen, landgoederen, boerderijen, winkels, scholen, banken en andere organisaties. ECOintention is uniek. Er bestaat geen andere methode die de opdrachtgever coacht en tegelijkertijd gezonde energie en flow terugbrengt in de hele organisatie. Per jaar zijn er rond de honderd projecten. Tevens verzorgt het Center een beroepsopleiding tot ECOintention Practitioner.

Een inspirerende lezing over de kracht van positieve aandacht, symbolen, muziek, heilige geometrie en jouw intentie op planten, dieren, je omgeving en bedrijf. ECOintention verbindt moderne wetenschappelijke kennis met oude wijsheid en maakt deze tot een praktisch toepasbare methode. De basisgedachte is: Mind Moves Matter. Anders gezegd: Je kunt het gras niet harder laten groeien door er aan te trekken, wel door er aan te denken.

Wil je wonen, werken en ontspannen in een omgeving waar je energie van krijgt? En ook nog bijdragen aan een gezonde Aarde? Dat kan! Hoe je dat doet, op kleine en grote schaal hoor je in deze lezing. Je bent heel erg welkom!

Wie is deze spreker?
Hans AndewegIr. Hans Andeweg studeerde biologie aan de Landbouw Universiteit in Wageningen. Hij was hoofd van de landbouwafdeling van het Louis Bolk Instituut in Driebergen dat wetenschappelijk onderzoek doet. In 1990 ging hij in Duitsland werken bij het Instituut voor Resonantietherapie (IRT) om een methode te ontwikkelen om op grote schaal zieke bossen en bedrijven op afstand te vitaliseren. Deze resonantietherapie was zeer succesvol, maar Hans miste de betrokkenheid van de mensen ter plekke. Hij schreef daarom het boek ‘In resonantie met de natuur’ waaruit ECOintention ontstond. In 2011 verscheen zijn boek ‘Scheppend leven’ waarin hij beschrijft hoe iedereen met zijn aandacht en intentie de Aarde kan helen op kleine en grote schaal, ter plekke en op afstand.

Nieuwe ECOintention cursussen beginnen in maart 2015.
Meer info bij www.ecotherapie.org of www.ecointention.com
NB. Vanaf 01.01.15 heet de methode ECOintention tot dan was de naam ECOtherapie.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 10 januari 2015
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Lees s.v.p. de SPELREGELS op onze website!

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Lezing Heling Aarde”