SATSANG & INTENSIVE:
Isaac Shapiro

In de eerste week van Mei zal Isaac Shapiro wederom naar Schoorl komen.

Dit jaar komt hij alleen. Iedereen die er vorig jaar bij was zal kunnen beamen dat er prachtige dingen zijn gebeurd. Diepe lagen die aangeraakt mochten worden bij de deelnemers. In dit veilige liefdes-veld kon er Heling op een heel diep niveau plaatsvinden. We hebben vele prachtige reacties mogen ontvangen.

Citaat van één van de deelnemers van vorig jaar:
“In Isaac zijn aanwezigheid opende mijn bewustzijn zich totaal. Deze wereld en ikzelf verdwenen uit beeld. Ik kon zien wie ik werkelijk ben, waar ik vandaan kom en hoe deze wereld en ikzelf zijn ontstaan. Vervolgens kwam ik weer 'terug' en werd me weer bewust van mijn lichaam. Deze ervaring heeft in de maanden daarna een spontaan 'ontbrandingsproces' in gang gezet van alles wat wel tot mijn persoonlijkheidsstructuur behoorde, maar niet van mij was. En, het heeft mijn kijk op het leven in een oogwenk veranderd.”
Jan Kieft, Leaders From Within


Voor wie nog niet bekend is met Satsang: Kom gerust een (laagdrempelige) Satsang avond bijwonen en ervaar het Zelf!

English? See our webpage

Isaac nodigt je uit om je te realiseren wie jij werkelijk ten diepste bent en wie je altijd al bent geweest namelijk: Puur Bewustzijn. Tijdens deze dagen in het prachtige Schoorl kun jij samen met Isaac onderzoeken hoe je dat kunt belichamen in je ‘alle-daagse’ leven. De locatie is gelegen midden in de natuur en ondersteunt dit proces omdat de bomen je een geborgen gevoel kunnen geven.

De mogelijkheid om deel te nemen in een veld van Bewust Zelf-onderzoek, gecreëerd door alle deelnemers die een gemeenschappelijke interesse hebben om in liefde te leven, is immens en enorm van nut voor onze ontwikkeling als mens.

Het enige menselijke drama' en lijden wat er eigenlijk is: is het niet willen hebben van de ervaring die we op dit moment beleven.

Dit drama kent vele vormen. Zoals het niet hebben van de juiste baan, baas of relatie of meer geld willen hebben of meer verlicht willen zijn. Maar ook het hebben van chronische angstgedachten, zorgen maken over de toekomst én ongewenste emoties als gevolg van onprettige (traumatische) levenservaringen in het verleden.

Als we bemerken hoe onze gedachten en ons zenuwstelsel deze automatische patronen van lijden creëren en waardoor wij als het waren ‘worden geleefd’, dan worden deze onbewuste patronen bewust. Het Bewust-Zijn waarin dit ‘bewust worden’ plaatsvindt is onze Ware Natuur én altijd aanwezig en in het opmerken daarvan wordt zonder enige moeite, wat onbewust was – bewust.

Deze gedachten en patronen zijn ontstaan op basis van vaak hele vroege ervaringen in ons leven. Zolang deze nog in het zenuwstelsel zijn opgeslagen, sturen deze onze gedachten, gevoelens, emoties, acties en reacties in ons dagelijks leven aan. Vaak geheel automatisch en onbewust.

“The beauty of this invitation is that nothing needs to be changed, fixed, or eliminated. It is a non-dualistic, nonjudgmental enquiry into our present being. Everything happens through the agency of awareness.”
~ Isaac Shapiro

De subtiele uitnodiging van Isaac is gebaseerd op een diepgaand begrip van de noodzaak om vroege ontwikkelingsproblematiek en trauma ‘aan het licht te brengen’ middels Somatic Experiencing*. (Boekentip: De Tijger Ontwaakt, Dr. Peter Levine)

Deze automatische reacties en patronen worden vervolgens ‘uitgenodigd’ om aan de oppervlakte te komen om volledig geëerd te worden. En in het feit dat ‘het’ geëerd wordt, kan het tot rust komen.

Te weten dat we Puur Bewustzijn en Liefde zijn is prachtig. Echter, hiermee zijn nog niet onze patronen opgelost die ons doen lijden en zichtbaar zijn in ons dagelijks leven.


De diepe heling welke plaats kan vinden door bovenstaande benadering, dat is de TOEGEVOEGDE WAARDE van het ‘in waarheid’/in Satsang zijn met Isaac Shapiro.

All are welcome!


* Somatic Experiencing is er op gericht om op zorgvuldige wijze, zonder herbeleving van het trauma, het lichaam te helpen de bevroren spanning, beetje bij beetje los te laten. De beweging die er ‘toen’ niet kon zijn, kan alsnog worden afgemaakt. Door deze ontlading kan eindelijk, vaak na vele jaren, de rust in lichaam én geest terugkeren.

When & where:

Dopersduin3 & 4 Mei:
Satsang in the Evening (19:30 - 21:30)

5 en 6 Mei:
Intensive (11:00 - 18:00)

Location:
Dopersduin, Oorsprongweg 3, 1871 HA te Schoorl N.H.


Investment:

Satsang: 17,50 euro (per evening)
Intensive: 150 euro. Healthy lunch with salad and soup: 20 euro (for two days).
Optional: Healthy Dinner (organic as much as possible) at 18:00 after each day of the Intensive. You may also choose for just One Meal on Friday or Saturday. Costs: 16,50 euro p.p. per meal.


Sleeping Accomodation:

Dopersduin offers affordable sleeping accommodation. Contact Ilona for more details.

The investment can be transfered to IBAN NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst. Please mention “Isaac Shapiro” and the date(s) you are attending.

AANMELDEN