Interactieve BIJEENKOMST:
elisa namaste

Spreekster: Elisa Namaste

IlonaIk heb mijn ontmoeting met Elisa Namaste als heel bijzonder ervaren: Ze is – ondanks de vele beproevingen die ze in haar jonge leven heeft gehad – zó levenslustig, zo authentiek en zó sprankelend; het werkt gewoon aanstekelijk. En, ze heeft overal direct een antwoord op. Ze scant mensen op alle niveaus. Je kunt écht al je vragen aan haar stellen. Over je gezondheid, over wat er gaande is in de wereld, over je relatie, over je doel of bestemming in dit leven, of wat je dan ook bezig houdt…

De pas 26-jarige Deense Elisa is een heel energieke helderziende, helder voelende, genezeres en intuïtief spreekster. Ze is geboren met deze vermogens - rechtstreeks in contact met de ‘Bron van Alles’. Boeken lezen doet ze niet; ze kijkt geen televisie en ze weet eigenlijk helemaal niet zo veel. Toch heeft ze op alle aan haar gestelde vragen, hoe verschillend ook qua inhoud, een verbluffend helder, oorspronkelijk en wijs antwoord.

Zoals ze zelf zegt: “Niets weten en alles weten liggen heel dicht bij elkaar. Wanneer er een vraag is, wordt het antwoord in mijzelf getoond. Ik zie het en ik voel het. En het rolt zo mijn mond uit”.

Wij komen allemaal uit dezelfde Lichtbron. In deze hoge lichtfrequentie wordt via energieoverdracht gecommuniceerd. Deze energieoverdracht kan gaan via helder zien, helder horen, helder voelen of helder ruiken. Vaak herkennen wij de signalen van deze energie-overdrachten niet.

In deze hartcirkel-bijeenkomst wordt aan deze signalen uitgebreid aandacht besteed. Elisa laat ons op haar hele eigen en speelse wijze ervaren hoe het is als we met ‘de Bron’ in contact zijn. Ze helpt ons meer te leren te vertrouwen op wat we zien, horen, voelen en/of ruiken. En op onderscheid te leren maken tussen Intuïtie en wat ons Verstand ons wil doen laten geloven.

Missie van Elisa

IlonaElisa zal tijdens deze bijeenkomst heel graag ingaan op jouw persoonlijke vragen, van welke aard dan ook. Het tweede deel van deze bijeenkomst is interactief. Je bent van HARTe welkom!
Voertaal: Engels.

Het videofilmpje geeft je alvast een voorproefje van wie en hoe ze is (Earth Matters TV).


Deze bijeenkomst zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste: Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 12 maart 2016
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Elisa Namaste”

AANMELDEN