Blog & Nieuws van de Hartcirkel

In onze blog plaatsen we aktuele onderwerpen, nieuwtjes en meer . Je kunt je abonneren op onze blog en als we iets plaatsen wordt je daarvan per email op de hoogte gesteld.

Graancirkels – feit of fictie?

graancirkels-blog

 

Graancirkels zijn zo oud als de weg naar Rome. Al in middeleeuwse boeken worden ze beschreven. Net als de piramides zijn ze het bewijs voor buitenaards bezoek aan de aarde. Er worden nu nog regelmatige nieuwe graancirkels gemaakt: ook wel formaties genoemd. De meeste graancirkels worden gevonden in het Zuidwesten van Engeland. Echter, je kunt ze overal ter wereld tegenkomen. Ze verschijnen meestal in graanvelden, maar ook in andere gewassen zoals gras, mais, rijst en koolzaad zijn ze te vinden. Soms worden ze zelfs in zand, ijs of sneeuw gevonden. Er zijn sinds 1980 meer dan 6000 formaties wereldwijd geregistreerd! En herhalingen van patronen zijn zeldzaam.

Wat opvallend te noemen is, dat de (graan)stengels helemaal niet gebroken zijn. Ze zijn op een natuurlijke manier gebogen, alsof ze zo gegroeid zijn. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te onderscheiden van graancirkels gemaakt door 'mensen-handen'. Onderzoek toont aan dat een intense hitte de cellen doet opzwellen en het graan buigen. Graancirkels ontstaan in seconden.. anders zou het graan vlam vatten.

Bekentenissen

Er zijn veel bekentenissen gedaan afkomstig van: NASA, CIA, FBI, presidenten, piloten en zelfs astronauten! Desondanks worden de vaak prachtige formaties, die soms honderden meters groot zijn, vrijwel volledig genegeerd door de gecontroleerde reguliere media. En dat is natuurlijk heel erg jammer. Waarschijnlijk om die reden geloven de meeste mensen vandaag de dag dat Graancirkels worden gemaakt door mensenhanden. Echter nog door feiten, nog door gezond verstand wordt deze aanname ondersteund.

Graancirkels meer dan Geometrische vormen

Graancirkels worden vooral gezien als geometrische vormen in de gewassen en vegetatie, maar graancirkels zijn veel meer dan dat. In werkelijkheid zijn de zichtbare delen van een formatie slechts een fractie van wat er eigenlijk op zo'n plek afspeeld. De patronen die we in de velden zien liggen zijn eigenlijk slechts bijzaak ten opzichte van waar het om gaat. Want Graancirkels hebben als doel om op energetisch vlak iets te repareren of te herstellen en de situatie ter plaatse te verbeteren. Zo kunnen er energielijnen zijn die niet goed meer doorstromen, er een hoop negatieve energie zich ter plaatse bevinden, of er een andere verstoring aanwezig zijn. De oorzaken zijn legio, zoals bijvoorbeeld hoogspanningsleidingen en bovenleidingen van de spoorwegen of een bominslag in de oorlog. Dit soort verstoringen maken de aarde onleefbaar wanneer hier niets aan wordt gedaan. Daarom ontstaan er graancirkels die op een plek iets trachten te bewerkstelligen.

Helaas heb ik zelf nog geen graancirkel mogen aanschouwen, maar wel heb ik mensen gesproken die in een graancirkel zijn geweest. Zij gaven me aan iets bijzonders te hebben gevoeld of ervaren. De energie die ze voelden stromen door hun lichaam ervaarde ze als erg fijn, het deed ze goed. Graancirkels kunnen dus invloed hebben op de gemoedstoestand van de mens. Ik kan niet wachten om er snel eentje live te zien!

Wil je meer weten over Graancirkels, kom dan naar de boeiende lezing van Bert Janssen op 26 maart. Je krijgt dan een allesomvattende samenvatting over Graancirkels.


door Ilona Borst
Ilona heeft een passie om mensen met zichzelf én met elkaar te verbinden. Zij is initiatiefneemster van De HARTcirkel en de webshop Natuurlijkjezelf.com

Beeld: Jon Anderson
0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Straling meten net zo belangrijk als schoonmaken –...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
dinsdag 21 mei 2024