human design

Human Design-lezen

Met Sarah Leers

Ben je nieuwsgierig naar het Human Designsysteem en wil je weten hoe je dit zelf kunt toepassen?
Dan is deze workshop Human Design-lezen écht iets voor jou!

Over het Human Designsysteem

Human Design is een methode om inzicht te krijgen in wie je bent, aan de hand van je geboortegegevens. Het systeem gaat uit van een indeling in vier menstypen, ieder van ons behoort tot één van deze vier. Daarnaast hebben we allemaal, ongeacht ons type, een specifieke drijfveer waarop we onze keuzes kunnen baseren. Human Design geeft je de inzichten in jouw unieke design en laat je zien hoe je dit kunt toepassen in je leven.

In deze boeiende workshop gaan we aan de slag met het lezen van onze eigen Human Designkaart en die van onze naasten (gezinsleden, familie, vrienden etc.). We beginnen met het herkennen van het type en bespreken nog eens de specifieke kenmerken en valkuilen van de Manifestor, Generator, Projector en Reflector.

Daarna gaan we in op de ‘autoriteit’, het belangrijkste centrum in ieders design. Ben jij emotioneel gedefinieerd of geeft juist jouw intuïtie de richting aan? En wat doe je als je alleen bent ingekleurd in het hoofd? Ook leer je hoe je de informatie over kanalen en poorten kunt opzoeken en interpreteren. Verder is er natuurlijk de gelegenheid om al je vragen te stellen over dit model. We gaan lekker interactief aan de slag met elkaar en maken er vooral ook een leuke dag van!

We werken met een klein groepje van maximaal 8 deelnemers, dus er is voor iedereen volop persoonlijke aandacht. Je wordt uitgenodigd om ook de designs van (maximaal 5) dierbaren, vrienden of collega’s mee te nemen. Tijdens deze workshop gaan we hiermee aan de slag. We verwachten dat je al enige achtergrondkennis hebt van dit model. Je hebt bijvoorbeeld de lezing bijgewoond, het boek gelezen of al wat op het internet gelezen over dit onderwerp.
Via humandesign.nl of jovianarchive.com kun je jouw geboortegegevens invoeren en de Human Designkaarten van jezelf en je naasten uitprinten.

Cover human designOver Sarah Leers

Sarah Leers (1981) schrijft over persoonlijke ontwikkeling en werkt als coach met behulp van het Human Designsysteem. Samen met Guido Wernink schreef zij het Nederlandstalige handboek over Human Design.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 13 mei 2017
Locatie: De Iep, Voert nr. 15 te Bergen N.H. (prachtig in de natuur gelegen)
Vergoeding: € 125,- inclusief een gezonde lunch met een heerlijke gevulde soep en de hele dag koffie, thee en lekkers.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Human Design-lezen”

AANMELDEN