In de laatste week van juli 2019 zal – tot ons grote genoegen – Isaac Shapiro wederom naar De Hartcirkel komen!

Omdat Struin ons zeer goed bevallen is - de maaltijden waren echt verrukkelijk - kiezen we er wederom voor deze locatie pal aan het strand. In de pauzes en aan het einde van de dag kun jij heerlijk genieten van een duik in zee of een wandeling langs het strand.

Ook vorig jaar hebben we weer aan zelfonderzoek kunnen doen op een heel diep niveau. Het is ieder jaar weer zo bijzonder om te zien wat het veilige liefdes-veld met de deelnemers doet. Hieronder één van de vele prachtige reacties die we hebben mogen ontvangen.

Ester“De tweedaagse met Isaac Shapiro heeft me blijvend thuis gebracht. Na een tijdje samen in stilte te zitten vroeg hij de zaal om feedback over mijn aanwezigheid. Dat zowel mannen als vrouwen diepe rust ervaren, dat ik niets hoef te doen, gewoon zijn, gaf me een doorslag gevend vertrouwen in mijn natuurlijke aanwezigheid.
Mijn centrum voor bewustZijn Spirit of Eden bloeit nu als nooit ervoor.
Moeiteloos en geïnspireerd geef “ik”nu samen met mijn geliefde retraites en Levensintimiteit voor stellen op onze paradijselijke plek en ervaar hoe het leven alles al had gecreëerd.
Ik ben een instrument van onvoorwaardelijke liefde en voel diepe dankbaarheid.”

Ester bitter, Spirit of Eden

Voor wie nog niet bekend is met Satsang: Kom gerust een (laagdrempelige) Satsang avond bijwonen en ervaar het Zelf!

Isaac nodigt je uit om je te realiseren wie jij werkelijk ten diepste bent en wie je altijd al bent geweest namelijk: Puur Bewustzijn. Tijdens deze dagen in het prachtige Schoorl kun jij samen met Isaac onderzoeken hoe je dat kunt belichamen in je ‘alle-daagse’ leven. De locatie is gelegen midden in de natuur en ondersteunt dit proces omdat de bomen je een geborgen gevoel kunnen geven.

De mogelijkheid om deel te nemen in een veld van Bewust Zelf-onderzoek, gecreëerd door alle deelnemers die een gemeenschappelijke interesse hebben om in liefde te leven, is immens en enorm van nut voor onze ontwikkeling als mens.

Het enige menselijke ‘drama' en lijden wat er eigenlijk is: is het niet willen hebben van de ervaring die we op dit moment beleven.

Dit drama kent vele vormen. Zoals het niet hebben van de juiste baan, baas of relatie of meer geld willen hebben of meer verlicht willen zijn. Maar ook het hebben van chronische angstgedachten, zorgen maken over de toekomst én ongewenste emoties als gevolg van onprettige (traumatische) levenservaringen in het verleden.

Als we bemerken hoe onze gedachten en ons zenuwstelsel deze automatische patronen van lijden creëren en waardoor wij als het ware ‘worden geleefd’, dan worden deze onbewuste patronen bewust. Het Bewust-Zijn waarin dit ‘bewust worden’ plaatsvindt is onze Ware Natuur én altijd aanwezig en in het opmerken daarvan wordt zonder enige moeite, wat onbewust was – bewust.

Deze gedachten en patronen zijn ontstaan op basis van vaak hele vroege ervaringen in ons leven. Zolang deze nog in het zenuwstelsel zijn opgeslagen, sturen deze onze gedachten, gevoelens, emoties, acties en reacties in ons dagelijks leven aan. Vaak geheel automatisch en onbewust.

“The beauty of this invitation is that nothing needs to be changed, fixed, or eliminated. It is a non-dualistic, nonjudgmental enquiry into our present being. Everything happens through the agency of awareness.”
~ Isaac Shapiro

De subtiele uitnodiging van Isaac is gebaseerd op een diepgaand begrip van de noodzaak om vroege ontwikkelingsproblematiek en trauma ‘aan het licht te brengen’ middels Somatic Experiencing*. (Boekentip: De Tijger Ontwaakt, Dr. Peter Levine)

Deze automatische reacties en patronen worden ‘uitgenodigd’ om aan de oppervlakte te komen om volledig geëerd te worden.

Met het alsnog eren van wat er was en wat er is kan alles wat tot rust komen.
Te weten dat we Puur Bewustzijn en Liefde zijn is prachtig. Echter, hiermee zijn nog niet onze patronen opgelost die ons doen lijden en zichtbaar zijn in ons dagelijks leven.


De diepe heling welke plaats kan vinden door bovenstaande benadering, dat is de unieke ervaring van het ‘in waarheid’/in Satsang zijn met Isaac Shapiro.

All are welcome!


* Somatic Experiencing is er op gericht om op zorgvuldige wijze, zonder herbeleving van het trauma, het lichaam te helpen de bevroren spanning, beetje bij beetje los te laten. De beweging, sensatie of emotie die er ‘toen’ niet kon zijn, kan alsnog worden ervaren. Door deze ontlading kan eindelijk, vaak na vele jaren, de natuurlijke rust in lichaam én geest terugkeren.

When & where:

struin23, 24 & 25 July 2019:
Satsang in the Evening (19:30 - 21:30)

26 & 27 July 2019:
Intensive (11:00 - 18:00)

Location: Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.


Investment:

Satsang: 15,00 euro op dinsdag avond 2 plaatsen 'halen' en slechts 1 betalen.
Intensive: 175 euro inclusief een uitgebreide gezonde lunch voor twee dagen. Als jij je NU 'samen' opgeeft dan betaal je slechts 155 euro per persoon.
Optional: Healthy Vegetarian Dinner (organic and local as much as possible) at 18:00 after each day of the Intensive. Costs: 17,50 euro p.p. per meal.

Payment: The investment can be transfered to IBAN NL37 RABO 0327 7053 53, H.J. Borst. Please mention “Isaac Shapiro” and the date(s) you are attending.


Sleeping Accomodation:

There are different options for affordable sleeping accommodation. You can make it as cheap or expansive as you want. Several camping options nearby.

 

AANMELDEN