Verdiepings Retraite - Rachel Koers - 29, 30 en 31 Oktober in Lage Vuursche

Verdiepings Retraite - Rachel Koers - 29, 30 en 31 Oktober in Lage Vuursche

Van Vrijdag 29 oktober, 2021 00:00 tot Zondag 31 oktober, 2021 13:05

Bij Retraite Centrum Venwoude

Geplaatst door de Hartcirkel

Soort Evenement: Bijeenkomst

Gezien: 339


Verdiepings Retraite: "Jouw Voetsporen nalaten op Aarde"

Na een serie succesvolle zomer retraites bieden we in Oktober een verdiepings Retraite aan. Deze Retraite is ondermeer voor deelnemers aan de vorige Retraites. Dit omdat er vanuit deze groepen de vraag kwam om een follow up te geven aan hetgeen in gang is gezet. Als je bekend bent met het werk van Rachel, of je voelt in je Hart dat je erbij wilt zijn, dan ben je uiteraard ook zeer welkom!

Als mens blijven we tot onze dood in proces. Het kan daarom heel fijn zijn om met gelijkgestemden te delen waar je staat op dit moment in je leven en de Albron mee te laten kijken waar het nog niet (voldoende) stoomt.

Deze verdiepings Retraite is ook wederom een geheel verzorgde 3-daagse Retraite op het prachtige landgoed Venwoude. De Albron laat ons weten dat deze Magische plek in het bos ondersteunend is aan dit werk omdat je in de energie gedragen wordt.

Rachel Koers zal deze retraite leiden vanuit haar bijzondere gaven en haar unieke manier van werken. Haar eigen proces verliep anders dan die van de 'gemiddelde mens'. Omdat hetgeen ze aanbiedt zich niet zo gemakkelijk in woorden laat vangen, is het wellicht een idee om haar te leren kennen op de laagdrempelige twee-daagse Intensive die we aanbieden in September. 

Met de vele doorbraken, welke zich tijdens deze drie dagen zullen voltrekken, zul je opgelift en opgetild naar huis gaan met Nieuwe Zienswijzen en Manifestatiekracht."

De groep blijft heel klein, slechts 12 deelnemers, zo is er ruimschoots persoonlijke aandacht voor eenieder uit de groep 

In December hebben we ook een Retraite voor degene die zich geroepen voelen om via Rachel begeleiding te ontvangen van de Albron.

Achtergrond Rachel

Rachel is van jongs af aan paranormaal begaafd. Ze heeft een directe verbinding met de Albron. Concreet betekent het dat ze onder andere helder kan horen, zien, voelen en weten en in meerdere dimensies gelijk aanwezig kan zijn. (multi dimensionaal)

Ze weet exact waar je blokkades zitten en kan je helpen deze op te heffen. Uiteraard met toestemming van de persoon in kwestie omdat niets geschiedt zonder de vrije wil van de mens. Acht jaar lang volgde zij een intensief traject met de 'Andere Wereld', om zichzelf helemaal uit te balanceren. Nu kan zij als de beste mensen - met het accent op Lichtwerkers - helpen om in hun kracht te komen. 

Het Centrum

De energie op Centrum Venwoude - gelegen midden in de bossen van Lage Vuursche - wordt gedragen en is daarom bij uitstek 'de plek' om deze Retraite te organiseren. Bij aankomst ontdek je direct hoe fijn deze plek is waar je onmiddellijk de stilte ervaart. Deze unieke locatie is nergens mee te vergelijken, zelf kom ik er al zo'n 10 jaar. Het landgoed staat op 16 hectare eigen grond en de drie zalen zijn helemaal natuurlijk. Neem snel een kijkje op de website om deze prachtige plek te zien: www.venwoude.nl

Venwoude staat voor het bewust ontwikkelen en leren inzetten van je eigen kracht en kwaliteiten, vanuit betrokkenheid en afstemming op het grotere geheel.

Inhoud programma

Uiteraard blijven de groepen klein en kunnen we volledig voldoen aan alle wettelijke maatregelen. Geheel 'corona proof' om het zo maar te zeggen.

Vrijdag

10.00 uur - 12.00 uur: Aankomen op Venwoude met koffie/thee/lekkers en Acclimatiseren op het prachtige landgoed.

12.30 uur: Gezonde biologische lunch met o.a. salade, soep & broodjes

13.30: Terrein verkennen en wandeling maken met of zonder begeleiding of gewoon lekker relaxen op het Landgoed.

16.00: Kennismaken met elkaar en uitleg over het weekeinde

18.00: Diner en eigen besteding

20.00: Welke intentie wil jij neerzetten voor dit weekend? Lekker bij het kampvuur buiten. (dit onderdeel is niet verplicht, gewoon aanwezig zijn mag ook)

We starten op vrijdag heel rustig op omdat het van belang is dat we tot rust komen en ons helemaal leeg kunnen maken voor het Energetische werk van Zaterdag en Zondag.

Zaterdag

8.00 en 9.15 uur: Ontbijt

10.00 - 12.00 uur: Energetisch Werk met het Witte Licht en opheffen blokkades / schoonmaken van het Energie systeem

12.30: Lunch

14.00 -17.00 uur: Lichaamsgericht werk met onder andere Yoga 

D.m.v. beweging het lichaam losmaken zodat je goed in je lijf komt te zitten.

We gaan vervolgens verder met ademhalingstechnieken waarbij je nog dieper in jouw lijf komt. 

Dan: Opschonen van blokkades met Energie werk.

18.00: Diner

20.00 uur: Kringgesprek met de groep, deels gechanneld.

Zondag

8.00 en 9.15 uur: Ontbijt

10.00 - 12.30 uur: Initiatie in de Aarde zetten. Oftewel, Eigen intenties verankeren in de Aarde. 

Dan zal het tij keren. De laatste Mantel zul je ontdoen!

13.00 uur: Uitgebreide warme lunch (hoeft je 's avonds niet meer warm te eten)

14.00 tot ongeveer 16.00 uur: Deze middag biedt jou de gelegenheid om al je 'laatste' vragen te kunnen stellen. Dit is op basis van een multi dimensionale channeling. We sluiten de retraite op een mooie liefdevolle manier af. Dit onderdeel is geheel vrijblijvend.

Investering

Jouw investering in deze all inclusive 3-daagse Retraite is 615 euro in totaal als je kiest voor een 1 persoonskamer op het grote landgoed.  

Voor het totaal bedrag heb je onbeperkt koffie/thee/water en fruit & alle biologische gezonde maaltijden en slapen in de stilte van de natuur. . Ook de zaalhuur - we hebben een eigen gebouw in de natuur waar de begeleiding plaatsvindt - is in deze prijs inbegrepen!

(Van het totaal bedrag is de investering in Venwoude 400 euro)

Kamperen

Je kunt het een stukje goedkoper maken door te kamperen. Of een kampeerbus neerzetten mag ook!  - 540 euro totaal

Delen van een 2-persoons kamer

Samen een kamer delen totaalprijs Retraite is dan: 585 euro

Mocht je nog vragen hebben bel of mail gerust. Definitieve opgave door mij (Ilona) een mail te sturen en je ontvangt dan nadere informatie. De voorwaarden zoals deze staan op de website van de Hartcirkel zijn van toepassing op deze 3-daagse Retraite.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Rachel Koers.

Data:

29, 30 en 31 Oktober, 2021