ilonaDe activiteiten van De HARTcirkel vinden plaats op ‘bijzondere locaties’ in Bergen en omgeving. We houden zoveel mogelijk rekening met de omgeving: bij voorkeur dichtbij of in de natuur. Ook de ruimte zelf en goede voorzieningen vinden we belangrijk; zoals gratis parkeren voor de deur.


Als je op een locatie wijst zie je een icoontje (oog), als je daar op klikt zie je alle details van de locatie en een kaart. Indien er een getal achter de locatie staat zijn er dus evenementen op deze locatie, anders (nog) niet.

Legen
 • Van Zondag 30 januari, 2022 09:45 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Het thema liefde is gekozen omdat het een allesomvattend thema is. Het is een thema waar de mens naar verlangd en tevens is dit het grootste Mysterie hier op Aarde. Dit thema wil de Albron aanbieden onder het mom van: de Liefde leren kennen, de liefde in elkaar herkennen en ons te laten ervaren wat nu werkelijke liefde is. Bovenstaande tekst is gechanneld. Mocht jij resoneren met dit thema dan ben je meer dan welkom om je aan te sluiten.  De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Je bent van harte welkom!
 • Van Zaterdag 26 februari, 2022 10:00 tot Zondag 27 februari, 2022 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Tijdens deze 2-daagse Retraite ga jij op zoek naar jouw waarheid. Want iedereen heeft een eigen waarheid en deze waarheid is ook nog eens veranderlijk.  We kijken immers door onze eigen bril naar de Wereld en er zijn veel factoren die van invloed zijn op de wijze waarop jij het leven aanschouwt. Onder meer: het doel dat je hebt in dit leven, de reis die je ziel maakt en de ervaringen die je op wilt doen in dit leven. Al deze aspecten zijn voor iedereen weer anders. Dit is een unieke kans voor een 2-daagse verdieping in jezelf met antwoorden waarop je al lang wachtte. Je zult het anker in jezelf vinden en dit zal worden bestendigd door de Bron. Je zult opstaan vanuit het ZIJN. De laatste sluiers zullen worden afgelegd en je zult opgeruimd en licht naar huis gaan. We werken met kleine groepjes van maximaal 12 deelnemers waardoor er veel persoonlijke aandacht is.
 • Van Zondag 27 maart, 2022 09:45 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Deze dag wil ik het hebben over Waarheid. Hoe voel, herken je waarheid vanuit diverse velden en niveaus? De tijd die er aankomt zal in het thema staan van transparantie en waarheid. De mens evalueert en beziet de materie anders. Nu wordt men uitgedaagd te kiezen, kijken en te bevinden. Daarom het thema waarheid. Waarheid is belangrijk want zij is de hoofdwetmatigheid van liefde en dus creatie. Alleen vanuit liefde kan gecreëerd worden; dus is het wenselijk de waarheid te herkennen om te manifesteren. Rachel heeft alle mediamieke gaven en sinds 7 jaar communiceert ze met de Albron.
3 111 eventse1eadf056f93e61f6a1d9eb5a84a51fb