ilonaHier vind je de online interviews van De HARTcirkel.
 

 

Als je de initiatieven van De Hartcirkel wilt blijven ondersteunen:

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief waardoor je altijd direct weet wanneer er nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, met een korte omschrijving erbij en andere evenementen van de Hartcirkel. 
  • Je vindt dit zo’n leuk initiatief dat je het team van de makers van de films direct wilt ondersteunen met een kleine aanmoedigings-bijdrage naar keuze. 

Lezing: DE TERUGKEER VAN HET LICHT Bezinningsmiddag door Dorien Hoogerheide

Van Zaterdag 19 december, 2020 13:00 tot 17:00
Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Lezing, Workshop
Gezien: 837

Staande blijven in woelige tijden

Blijven geloven in jezelf

Blijven geloven in een mooie wereld

Je blijven verbinden met anderen

Al deze zaken komen aan bod op deze bijzondere middag. Er wordt een channeling gegeven over de afgelopen maanden, het heden en de nabije toekomst en wat die voor jou in petto heeft.

Deze bezinningsmiddag heeft ook een actief karakter. Wij zullen een ritueel doen op een sjamanistische cirkel, om het licht toe te laten in ons leven (het is de op twee na kortste dag de 19e) en om uit te spreken wat jij graag wilt in je leven voor het komende jaar.

Als er tijd is, kunnen er ook nog persoonlijke vragen worden gesteld waar Dorien een gechanneld antwoord op geeft.

Je bent van HARTe welkom!

Dorien is een begaafd medium die al ruim 20 jaar met groot gemak klaterheldere, wijze en opbeurende boodschappen 'van de andere kant' doorgeeft.

Ze is de auteur van twee hele waardevolle boeken: ‘ Liefde voor jezelf’ en 'Verlicht je leven'.  Haar consulten (doorgevingen) die ze individueel geeft, zijn van een hoog en zeer 'çoncreet' niveau, waardoor al heel veel mensen nieuwe richting, inspiratie en soms ook broodnodige troost en verzoening hebben gevonden. Deze zijn beschikbaar bij deze lezing.

MEER INFORMATIE:

Meer informatie over Dorien en haar boeken ‘Liefde voor Jezelf’ en ‘Verlicht je leven’ kun je vinden op haar website: www.berichtenvanboven.nl. Je kunt je daar ook abonneren op de gratis Nieuwsbrief die elke maand een gechanneld bericht over actuele zaken bevat.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 19 december 2020
Tijdstip: 13:00 uur tot 17:00 uur (zaal open om 12:30 uur)
Locatie: Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Heerlijke lichte zaal en volop gratis parkeerplekken, rechts en links van het gebouw!
Vergoeding: 30 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Dorien Hoogerheide.