ilonaHier vind je de online interviews van De HARTcirkel.
 

 

Als je de initiatieven van De Hartcirkel wilt blijven ondersteunen:

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief waardoor je altijd direct weet wanneer er nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, met een korte omschrijving erbij en andere evenementen van de Hartcirkel. 
  • Je vindt dit zo’n leuk initiatief dat je het team van de makers van de films direct wilt ondersteunen met een kleine aanmoedigings-bijdrage naar keuze. 

Workshop Graancirkels Interpreteren ~ Randell

Van Zaterdag 28 november, 2020 11:00 tot 17:00
Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Workshop
Gezien: 395

Wie op internet naar de betekenis van graancirkels zoekt, wordt naast enkele verbluffende inzichten al gauw overspoeld met theorieën die te wensen over laten; algemeenheden en heel veel verwarring of vaak ook klinkklare nonsens. In deze workshop  - Graancirkels Interpreteren - leer je aan de hand van een zelf uitgekozen graancirkel te ontdekken wat er zoal aan informatie te vinden is achter het intrigerende ontwerp.

Kunstenaar Randell, die de beeldtaal van graancirkels tot zijn specialiteit heeft gemaakt, zal aan de hand van een inleidende diapresentatie uitleggen hoe één en ander in z'n werk gaat. Aan de hand van een lijst met interpretatie bevorderende tools ga je vervolgens zelf aan de slag met de graancirkel die je persoonlijk aanspreekt. In de daaropvolgende ronde is het de bedoeling om in gezamenlijkheid kritisch te reflecteren op ontstane interpretaties om zo nog dieper door te dringen in de geheimen van het betreffende zegel of ontwerp.

Van het graancirkelfenomeen in z'n algemeenheid kan men zeggen dat het veel te maken heeft met bevordering van bewustwording ten aanzien van een toenemende crisis in de ontwikkeling van de mensheid. Het fenomeen blijkt (vaak op paranormale wijze) aan te sturen op een co-creatief proces voor wie maar geïnteresseerd is en biedt wonderlijke invalshoeken of oplossingen voor tal van lastige hedendaagse vraagstukken.

graancirkel-03
graancirkel-02
graancirkel-01
graancirkel-04

Randell heeft een speciale selectie gemaakt van gewasformaties die nauw kunnen samenhangen met de huidige wereldcrisis die naar aanleiding van het coronavirus in gang is gezet. Hoewel het vrijstaat om met andere gewasformaties te werken hoopt hij dat er nadruk gelegd gaat worden op wat ons in deze verwarrende tijden te doen staat.

Wie is deze spreker?

Randell is als kunstenaar gepokt en gemazeld in de wereld van de beeldtaal, hetgeen hem een zekere autoriteit verleent wat de analyses van de graancirkels betreft. Deze analyses zijn opvallend nauwgezet en kritisch voor iemand die de esoterische of spirituele zielsverwantschap met het graancirkelfenomeen belangrijker acht. Misschien is het juist het scherpe onderscheidingsvermogen in combinatie met zijn geestelijke intuïtie en rijke ervaringen, waardoor hij relatief gemakkelijk de 'geheime' betekenissen van graancirkels kan ontrafelen.

Voor meer informatie over deze spreker: www.randell.nl

Kijk eventueel ook op: www.cropcircleuniversity.com

Wanneer: Op zaterdag 28 november 2020. Tijdstip: 11:00 uur tot 17 uur, 10:30 inloop.
Locatie: Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Heerlijke lichte zaal en volop gratis parkeerplekken, rechts en links van het gebouw!
Vergoeding: 49.00 euro   

Zelf lunch meenemen of een betaalbare lunch te verkrijgen. (soep en tosti)

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Randell