ilonaHier vind je de online interviews van De HARTcirkel.
 

 

Als je de initiatieven van De Hartcirkel wilt blijven ondersteunen:

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief waardoor je altijd direct weet wanneer er nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, met een korte omschrijving erbij en andere evenementen van de Hartcirkel. 
  • Je vindt dit zo’n leuk initiatief dat je het team van de makers van de films direct wilt ondersteunen met een kleine aanmoedigings-bijdrage naar keuze. 

Eerste aflevering van: Ilona droomt een Nieuwe Wereld

Beginnend op Woensdag 01 juli, 2020
Gezien: 798

Met trots presenteren we hierbij onze eerste aflevering van een serie filmpjes: Ilona droomt een Nieuwe Wereld. 

En ja, we zijn eerlijk gezegd zelf heel tevreden met het resultaat. De geïnterviewde mensen van dit eerste filmpje - Christel van der Meer en Nandi Nordmann - tonen zich heel authentiek en met hun gevoelens. De prachtige verstillende beelden die 'tussen de interviews door' gemonteerd zijn, geven de rust die passend is bij onze boodschap en wat we willen uitstralen.

We hopen dat jij net zo verheugd bent als wij zijn en horen graag van jou hoe jij het resultaat vindt. Alle feedback is welkom.

In deze eerste film vertellen twee inspirerende mensen hun eigen bijzondere verhaal over hun werk en leven en delen hun kijk op de Nieuwe Wereld. 

Nandi Nordmann bouwt 100% natuurlijke en duurzame huizen. www.masatoaardewerk.nl

Christel van der Meer helpt je lichaamsbewustzijn te vergroten, waardoor jij je kunt leren openen voor ‘Oorsprong’: de grootsheid die je in wezen bent. Bovendien brouwt ze een heus levenselixer: Oer bouillon.
www.oerbouillon.nl
 en www.training.christelvandermeer.nl

Druk op de PLAY  button om het te bekijken.

Mocht je het echt de moeite waard vinden en waardeer je dit initiatief dan is een extra donatie ook zeer welkom. Alvast reuze bedankt.