ilonaHier vind je de online interviews van De HARTcirkel.
 

 

Als je de initiatieven van De Hartcirkel wilt blijven ondersteunen:

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief waardoor je altijd direct weet wanneer er nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, met een korte omschrijving erbij en andere evenementen van de Hartcirkel. 
  • Je vindt dit zo’n leuk initiatief dat je het team van de makers van de films direct wilt ondersteunen met een kleine aanmoedigings-bijdrage naar keuze. 

Aflevering 2 van: Ilona droomt een Nieuwe Wereld met Hans Reijnen & Anna Spohr

Beginnend op Dinsdag 15 september, 2020
Gezien: 1742

Met trots presenteren we jullie hierbij de tweede aflevering van 'Ilona droomt een Nieuwe Wereld'.

We hebben in deze aflevering weer twee moedige en echte pioniers geïnterviewd. Onze eerste gast is de bijzondere arts Hans Reijnen bekend als B12 expert en van de vele lezingen voor De Hartcirkel. Hij vertelt ook over het belang van D3, Vit C en hun onderlinge versterkende relatie*! 

 " Heel blij en dankbaar kijk ik terug op 35 jaar dat ik als praktiserend arts mijn enthousiaste en overtuigde, maar bescheiden bijdrage heb mogen leveren aan de gezondheidszorg in Nederland. Ook ben ik heel actief geweest om de door mij verzamelde kennis te delen met wie daar maar voor open stond. Nu ik mijn professionele carrière heb afgerond oefen ik mijzelf erin om me steeds verder terug te trekken uit de buitenwereld en me meer en meer te richten op mijn eigen binnenwereld: op deze manier hoop ik nog steeds mijn, wederom bescheiden, bijdrage te kunnen leveren aan de evolutie van het collectief en het creëren van een Nieuwe Wereld. Ik ben zelf positief verrast door de kwaliteiten van Ilona en Anna die erin zijn geslaagd een fraaie aflevering van ‘Ilona droomt een Nieuwe Wereld’ in elkaar te monteren. Hoe compact ons beiders boodschap (die van Anna en mij) ook is, ze zijn prachtig complementair aan elkaar."

Meer weten? Kijk dan op: www.menssana.nu

Onze tweede pionier is de flamboyante mindfullness trainer Anna Spohr. Zij vertelt over haar avonturen met haar zoon in het eerste Tiny house in Nederland. 

Haar motivatie om klein te gaan wonen had destijds te maken met haar grote verlangen om te versoberen, het milieu te ondersteunen en geen financiële druk meer te hebben. Uiteraard bracht dit alle uitdagingen met zich mee die je als voorloper - in deze wereld - kunt verwachten. Daarnaast vertelt ze over haar spirituele reis die haar bracht tot het ontwikkelen van een verwarmde vrouwen meditatie kussen. Dit kussen ondersteunt je om het hele lichaam te integreren in de spirituele beoefening van elke vrouw. Ben je direct nieuwsgierig? Kijk dan op: www.yoniheaven.nl

Deze aflevering eindigt met een verrassende samensmelting van de twee pioniers en 'changemakers'. Een extra reden om snel te kijken!

We hebben deze aflevering weer met hartstocht en passie voor die Nieuwe Wereld gemaakt. Wil je meer van deze afleveringen en ben je ook benieuwd wat de Nieuwe Wereld nog meer te bieden heeft? Steun ons dan met een financiële bijdrage (suggestie € 10,-). Op die manier kunnen wij ons werk voortzetten en brengen wij jullie nieuwe inspirerende afleveringen! Via deze link kun je direct jouw donatie doen.

Ook kun je het werk van de Hartcirkel ondersteunen door nano mineralen aan te schaffen. Hans Reijnen geeft het belang van hun ondersteunende werking ervan aan in deze aflevering. Kijk voor alle producten op: www.natuurlijkjezelf.nl

Wij wensen je veel kijkplezier bij deze aflevering en alvast reuze dank voor jouw bijdrage!

*Noot: pas op met 'zelf dokteren'. Supplementen dienen bij voorkeur gegeven te worden in overleg met een (orthomoluculaire) arts / therapeut / natuurgeneeskundige.

 

Druk op de PLAY  button om het te bekijken.