ilonaHier vind je de online interviews van De HARTcirkel.
 

 

Als je de initiatieven van De Hartcirkel wilt blijven ondersteunen:

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief waardoor je altijd direct weet wanneer er nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, met een korte omschrijving erbij en andere evenementen van de Hartcirkel. 
  • Je vindt dit zo’n leuk initiatief dat je het team van de makers van de films direct wilt ondersteunen met een kleine aanmoedigings-bijdrage naar keuze. 

WORKSHOP: LICHT IS BEWUSTZIJN - Bert Heintzberger

Van Zaterdag 12 december, 2020 13:00 tot 17:00
Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Workshop
Gezien: 3752

 

Tijdens deze middag leren we hoe met een simpele kinesiologie techniek (spiertesten) de meest basale dingen te testen zijn. Op het terrein van voeding maar ook op emotioneel en psychisch gebied (trauma).

Om dat te leren is onze vraag aan jou: “Neem iets mee waarvan je zou willen weten of dat goed of juist slecht voor je is. Dat kan van alles zijn: iets eetbaars, een voedingssupplement, bepaalde verzorgingsproducten of make up, een kledingstuk etc.

Als we dat een beetje onder de knie krijgen, dan komt er een leuke verrassing. Bedenk alvast van tevoren wat je aan jezelf zou willen ‘veranderen’. Denk aan zaken als: Karaktereigenschappen, bepaalde ‘belemmerende’ gewoontes (veel eten of snoepen), meer willen bewegen, meer ontspanning nemen etc. Hier gaan we op een hele speelse manier mee aan de slag en weet het blijft allemaal heel privé. Het is alleen voor jou!

Omdat we vooral praktisch aan de slag gaan tijdens deze middag: neem papier en een pen mee, plus een schaar.

Na afloop ga je zelf je een bach remedie maken die je kunt gaan innemen en waar je de werking ervan ook zult gaan begrijpen. De remedie mag je mee naar huis nemen!

Bert Heintzberger (gepensioneerde Bio Energetische tandarts) zal tijdens deze boeiende middag uitleggen hoe bewustzijn werkt. Het is als bij dieren: die voelen automatisch aan wat ze kunnen eten en wat niet. En wat niet goed voor ze is, dat eten ze ook echt niet, al ziet het er nog zo lekker uit!

We komen dan uit bij de werking van de biofotonen en dat die het bewustzijn vervoeren. Sterker nog: die biofotonen zijn in staat om materie te creëren. We kunnen dus inderdaad leven van de lucht en het zonlicht. Alhoewel dat nog lang niet voor iedereen haalbaar is, want daar heb je een bepaald niveau van bewustzijn voor nodig. Bert legt ook het belang van biologisch eten uit en dat dit eigenlijk helemaal niet zo duur is. Temeer omdat we hier gewoon minder van nodig hebben en het veel voedzamer is!

Het werk van professor Kervran in Frankrijk heeft dit aangetoond. Dit geeft een nieuw inzicht in wat goed voor ons is en wat niet. Vandaar het leren testen. Aan dit testen ligt het LENR systeem ten grondslag: low energy transmutatie. Kernfusie bij kamertemperatuur. Kervran noemt het in 1964 al: biologische transmutatie. Het is de energievoorziening van de toekomst. Schoon, goedkoop en onbeperkt aanwezig! Als Bert nog wat tijd overhoudt dan zal hij hier nog over vertellen. Waarom weet de politiek hier niets van of vermelden ze dit niet? In de moderne natuurkunde is dit fenomeen bekend.

Het wordt vooral een gezellige en een praktische middag met vele verrassingen waarvan je in je verdere leven veel profijt zult hebben. Wees welkom!

Bert Heintzberger

Bert Heintzberger, 75 jaar, heeft zijn hele leven gewerkt als tandarts waarvan de laatste 30 jaar als Bio Energetisch Tandarts. Hij is daarnaast ook Acupuncturist.

Bert heeft zich verdiept in een veel verschillende onderwerpen: Kwantumfysica, Homeopathie, Neuraal Therapie, NEI-therapie en Numerologie zijn hier een aantal van. Hierdoor is hij in staat om naar Gezondheid te kijken vanuit verschillende invalshoeken.

Bert is een zeer deskundige Geneesheer die met zijn hart betrokken is bij niet alleen zijn patiënten maar bij AL het leven op Aarde.

Deze lezing zal op lichtzinnige wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12tekort.nl).

Wanneer? Op zaterdagmiddag 12 december, 2020
Tijdstip: 13:00 uur tot 17 uur (zaal open om 12:30)
Locatie: Soulbalance ~ Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk

Vergoeding: 25 euro   

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Bert Heintzberger