Kerst Retraite - Rachel Koers - 17, 18 en 19 December in Lage Vuursche

Kerst Retraite - Rachel Koers - 17, 18 en 19 December in Lage Vuursche

Van Vrijdag 17 december, 2021 10:00 tot Zondag 19 december, 2021 16:00

Bij Koos Vorrinkhuis Nivon

Geplaatst door de Hartcirkel

Soort Evenement: Bijeenkomst

Gezien: 221


Thema van deze Kerst Retraite: "Jouw Voetsporen nalaten op Aarde"

Na een serie succesvolle zomer retraites bieden we nu ook in de winter een geheel verzorgde 3-daagse Kerst Retraite aan. We ontvingen hartverwarmende reacties van de deelnemers en zullen deze binnenkort op onze website zetten. Rachel Koers zal deze retraite leiden vanuit haar bijzondere gaven en haar unieke manier van werken. Haar eigen proces verliep anders dan die van de 'gemiddelde mens'. Omdat hetgeen ze aanbiedt zich niet zo gemakkelijk in woorden laat vangen, is het wellicht een idee om haar te leren kennen op de laagdrempelige twee-daagse Intensive die we aanbieden in September. 

"Deze 3-daagse Kerst Retraite is bedoeld voor diegene die er klaar voor is om zijn/haar laatste kleed af te leggen en in het levende water willen stappen. En als gevolg hiervan zul jij jouw voetsporen op Aarde definitief achterlaten.

Met de vele doorbraken, welke zich tijdens deze drie dagen zullen voltrekken, zul je opgelift en opgetild naar huis gaan met Nieuwe Zienswijzen en Manifestatiekracht."

De groep blijft heel klein (12 deelnemers), zo is er ruimschoots persoonlijke aandacht voor eenieder uit de groep.

Achtergrond Rachel

Rachel is van jongs af aan paranormaal begaafd. Ze heeft een directe verbinding met de Albron. Concreet betekent het dat ze onder andere helder kan horen, zien, voelen en weten en in meerdere dimensies gelijk aanwezig kan zijn. (multi dimensionaal)

Ze weet exact waar je blokkades zitten en kan je helpen deze op te heffen. Uiteraard met toestemming van de persoon in kwestie omdat niets geschiedt zonder de vrije wil van de mens. Acht jaar lang volgde zij een intensief traject met de 'Andere Wereld', om zichzelf helemaal uit te balanceren. Nu kan zij als de beste mensen - met het accent op Lichtwerkers - helpen om in hun kracht te komen. 

Het Centrum - Koos Vorrinkhuis Nivon

Het Koos Vorrinkhuis - gelegen in de natuur van Lage Vuursche - is een uitstekende locatie om deze Kerst Retraite te organiseren. De helende kracht van de natuur kan haar werk doen en de stilte van de omgeving is ook zeer plezierig!

Meer informatie over deze locatie.

Inhoud programma

Uiteraard blijven de groepen klein en kunnen we volledig voldoen aan alle wettelijke maatregelen. Geheel 'corona proof' om het zo maar te zeggen.

Vrijdag

10.00 uur - 12.00 uur: Aankomen op Venwoude met koffie/thee/lekkers en Acclimatiseren op het prachtige landgoed.

12.30 uur: Gezonde biologische lunch met o.a. salade, soep & broodjes

13.30: Terrein verkennen en wandeling maken met of zonder begeleiding of gewoon lekker relaxen op het Landgoed.

16.00: Kennismaken met elkaar en uitleg over het weekeinde

18.00: Diner en eigen besteding

20.00: Welke intentie wil jij neerzetten voor dit weekend? Lekker bij het kampvuur buiten. (dit onderdeel is niet verplicht, gewoon aanwezig zijn mag ook)

We starten op vrijdag heel rustig op omdat het van belang is dat we tot rust komen en ons helemaal leeg kunnen maken voor het Energetische werk van Zaterdag en Zondag.

Zaterdag

8.00 en 9.15 uur: Ontbijt

10.00 - 12.00 uur: Energetisch Werk met het Witte Licht en opheffen blokkades / schoonmaken van het Energie systeem

12.30: Lunch

14.00 -17.00 uur: Lichaamsgericht werk met onder andere Yoga 

D.m.v. beweging het lichaam losmaken zodat je goed in je lijf komt te zitten.

We gaan vervolgens verder met ademhalingstechnieken waarbij je nog dieper in jouw lijf komt. 

Dan: Opschonen van blokkades met Energie werk.

18.00: Diner

20.00 uur: Kringgesprek met de groep, deels gechanneld.

22.00 uur: Vrij bewegen (dansen) na afloop voor wie zin heeft!

Zondag

8.00 en 9.15 uur: Ontbijt

10.00 - 12.30 uur: Initiatie in de Aarde zetten. Oftewel, Eigen intenties verankeren in de Aarde. 

Dan zal het tij keren. De laatste Mantel zul je ontdoen!

13.00 uur: Uitgebreide warme lunch (hoeft je 's avonds niet meer warm te eten)

14.00 tot ongeveer 16.00 uur: Deze middag biedt jou de gelegenheid om al je 'laatste' vragen te kunnen stellen. Dit is op basis van een multi dimensionale channeling. We sluiten de retraite op een mooie liefdevolle manier af. Dit onderdeel is geheel vrijblijvend.

Investering

Jouw investering in deze all inclusive 3-daagse Retraite is 505 euro in totaal  voor een 1 persoonskamer.

Voor het totaal bedrag heb je onbeperkt koffie/thee/water en fruit & alle biologische gezonde maaltijden en slapen in de stilte van de natuur. 

Mocht je nog vragen hebben bel of mail gerust. Definitieve opgave door mij (Ilona) een mail te sturen en je ontvangt dan nadere informatie. De voorwaarden zoals deze staan op de website van de Hartcirkel zijn van toepassing op deze 3-daagse Retraite.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Kerst Retraite Rachel Koers.