Lezing 'Overgang naar Aquariustijdperk' en mijn spirituele Eigen Weg - Janneke Monshouwer

Lezing 'Overgang naar Aquariustijdperk' en mijn spirituele Eigen Weg - Janneke Monshouwer

Van Zaterdag 18 september, 2021 14:00 tot Zaterdag 18 september, 2021 17:00

Bij Dorpshuis De Schulp

Geplaatst door de Hartcirkel

Soort Evenement: Lezing, Bijeenkomst

Gezien: 1133


OVERGANG NAAR AQUARIUSTIJDPERK EN HAAR SPIRITUELE EIGEN WEG

Janneke Monshouwer, onderzoeksjournalist, TV-maakster en schrijfster van de boeken Ander Nieuws, vertelt tijdens deze boeiende middag over haar innerlijke ontdekkingsreis om het boek 'Overgang naar Aquariustijdperk' te kunnen schrijven en over de gebeurtenissen in deze tijd.

In dit boek staat dat de Aarde in de overgang is naar de 5e Dimensie en een hogere menselijke beschaving, die, volgens haar Lichtbronnen, 21 december 2037 begint.  

Velen kennen Janneke als onderzoeksjournalist en TV-maakster (1965-2000), maar ze is ook onderzoekster in lichamelijke en geestelijke gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ze heeft een multidimensionaal bewustzijn. Ze werd zich hier pas veel later van bewust. In 2001 werd haar duidelijk dat ze een ‘spreekbuis’ is van Moeder Aarde. Ze heeft toen Stichting ‘Viva Pachamama’ opgericht als uitgever van films, boeken et cetera. Later besefte ze dat ze ook een spreekbuis is van het Christusbewustzijn en Lichtkrachten in de kosmos. Ze raakte steeds meer vertrouwd met Engelen, Aartsengelen, Galactische Federatie, Pleiaden (Maya’s) en vele andere universele multidimensionale bondgenoten. Allemaal helpers bij de overgang van de Aarde naar de 5e Dimensie en een hogere menselijke beschaving, die 21 december 2037 begint.

Bij de TV werkte ze voor het NOS Journaal, de NOS en diverse omroepen. Vanaf ±1986 maakte ze mee dat de Nederlandse publieke televisie, die uniek in de wereld was met alle verschillende omroepen met een eigen geluid (stem), stapsgewijs één groot kartel werd. In 1990 kondigde George H.W. Bush de Nieuwe Wereld Orde aan voor wereldvrede, zei hij, maar hij riep meteen soldaten op en begon de Golfoorlog. 

De Nieuwe Wereld Orde begon meer vorm te krijgen.

Daar werd ze ziek van. Dat triggerde gebeurtenissen uit haar jeugd met haar psychotische moeder en dominante vader met een woedeprobleem. Ze werd uitgedaagd om in de spiegel te kijken, op zoek te gaan naar de waarheid over wat er gebeurd was met haarzelf, haar ouders, broers en zusjes, en alles goed verwerken. Een zeer zwaar proces. Maar het grote cadeau dat ze hierbij kreeg was: hoe meer ze aan trauma’s opspoorde en kon opruimen (goed mijn emoties voelen en veel verdriet eruit huilen) – des te beter ze zich voelde. Dit soort behandelingen zit niet in het pakket van de gangbare Freudiaanse psychiatrie en psychologie. Ze moest dus op zoek naar wat wél effectief was, wat wél werkt. Dat heeft ze gelukkig kunnen vinden!
Haar immuunsysteem werd steeds sterker en het bleek meteen ook om een enorme spirituele ontwikkeling te gaan. 

Nu komt alles bij elkaar: wat ze geleerd heeft aan waarheid en haar intuïtie, alles gaat hand in hand en ze leert steeds bij. Ze vertelt tijdens deze boeiende bijeenkomst graag meer over haar avonturen.

Meer informatie over Janneke Monshouwer kun je lezen op www.andernieuws.eu 

Wanneer? Op zaterdagmiddag 18 September, 2021
Tijdstip: 14:00 uur tot 17 uur (zaal open om 13:30 uur)
Locatie: Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Heerlijke lichte zaal en volop gratis parkeerplekken, rechts en links van het gebouw!
Investering: 25 euro   

(De zaal is heel ruim en de groep blijft klein)

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Janneke Monshouwer