GEANNULEERD [DRIEDAAGSE WORKSHOP] Zhineng Qigong met Xie Chuan

GEANNULEERD [DRIEDAAGSE WORKSHOP] Zhineng Qigong met Xie Chuan

Van Vrijdag 13 maart, 2020 10:00 tot Zondag 15 maart, 2020 17:00

Bij the Bears

Geplaatst door de Hartcirkel

Soort Evenement: Workshop

Gezien: 1295


Beste lezer,

Het team van de Hartcirkel heeft gezien de situatie met de Carona virus toch ook besloten deze 3 daagse met Xie Chuan te annuleren.

Als organisator heb ik natuurlijk een verantwoordelijk naar alle deelnemers. (en hun familie)

Bovendien heeft het niet zoveel zin om voor een paar mensen dit evenement door te laten gaan. (velen hebben afgezegd)

In Oktober komt Xie weer naar Nederland en dan heb je alsnog de kans om deze workshop in te halen. 

Wellicht zelfs in April, mocht de situatie veranderen.

Het is pure overmacht wat er nu gebeurt. Heel vervelend voor iedereen.

Excuses voor het ongemak!

 

Hartegroet,

Ilona 

www.dehartcirkel.nl

 

Kom deze inspirerende leraar - Xie Chuan - ervaren in het prachtige bosrijke Bergen en verbeter jouw gezondheid. 

Het is alweer de 7e keer dat hij zijn inspiratie, wijsheid, nederigheid en bevlogenheid met ons komt delen. Omdat het enthousiasme voor zijn 'werk' groot te noemen is, zal Xie dit voorjaar zelfs TWEE keer in Bergen workshops geven en een 3-daagse in het najaar (October).! 

Hij komt in Maart voor een 3 daagse workshop als ook in de maand April voor een 2 daagse.

"Deze Chinese gezondheidsoefeningen kunnen door iedereen - jong en oud - in korte tijd aangeleerd en beoefend worden. Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsleer, ook wel beschouwd als meditatie in beweging."


 

Kom deze bijzonder Effectieve Oefeningen ervaren en leer je innerlijke Geneeskracht weer in te zetten!


De oefeningen en de ondersteunende theorie hebben hun oorsprong in het medicijnloze ziekenhuis uit China. Dit ziekenhuis heeft in 10 jaar tijd ruim 300.000 patiënten ‘behandeld’ door dagelijks de oefeningen van Zhineng Qigong uit te voeren. Na het sluiten van dit medicijnloze ziekenhuis in 2001 zijn enkele leraren van dit ziekenhuis Engels gaan leren zodat ze deze bijzondere leer konden verspreiden in het Westen.

Xie Chuan Xie Chuan is een van deze leraren. Een heel integere, zuivere docent met een enorme kennis en vanuit een diep respect voor de leer van Zhineng Qigong. Op het moment dat je bij hem in de buurt bent, voel je verbondenheid, onvoorwaardelijkheid en begrijp je – voorbij woorden – dat er meer mogelijk is dan wat wij met onze mind kunnen begrijpen.

Wat is Zhineng Qigong

Zhineng Qiqong is een reeks van eenvoudige bewegingen ontwikkeld door Dr. Pang Ming, een Oosters en Westers afgestudeerd arts. Zijn bewegingen zijn bedoeld om de Innerlijke geneeskracht aan te boren door je o.a. af te stemmen op het Chi-veld. Dit is in het Westen bekend als het veld van de onbegrensde mogelijkheden, het kwantumveld.

In 1991 startte Dr. Pang Ming een klein Zhineng centrum dat in korte tijd uitgroeide tot wat werd genoemd ‘het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld’. Aan dit HuaXia Zhineng Qigong Center startte Xie Chuan zijn tweejarige lerarenopleiding. Van 1995 tot 2001 is hij als leraar verbonden geweest aan dit centrum.

Xie Chuan noemt zichzelf geen master, geen leraar, geen healer. Net als in het HuaXia center is iedereen student. Iedereen is gelijk. Met z’n allen bouw je het Helende Qi Veld op, door te vertrouwen in wat er is en je hart open te stellen voor de ervaring. Hart, mind en lichaam functioneren als één. En dit wordt mogelijk gemaakt door de onvoorwaardelijke liefde en compassie van deze bijzondere leraar.

Tijdens deze dagen begeleidt Xie je om weer in verbinding en balans met jezelf te komen. Zhineng Qigong is een leer waarbij je weer zelf de touwtjes in handen krijgt. Je neemt zelf (weer) de volledige verantwoordelijkheid over jouw lichaam en geest.

Deze bijzondere driedaagse is geschikt voor iedereen die zijn/haar gezondheid wil verbeteren en het zelfhelend vermogen wil activeren. Jong en oud, al bekend met Zhineng Qigong of helemaal beginner, gezond of met een fysieke uitdaging, iedereen is welkom!

Wil jij niet meer geleefd worden door de westerse medische wereld, maar zelf controle hebben over jouw proces – fysiek, mentaal of emotioneel – dan is dit een unieke kans!
Meer over Zhineng Qigong: zhigong.nl


De workshop wordt in eenvoudig Engels gegeven, maar zal waar nodig worden vertaald in het Nederlands.

Wanneer:
13, 14 en 15 Maart 2020
Locatie:
The Bears (een prachtige stille plek in de natuur),
Groeneweg nr. 5, 1861 PH te Bergen
Deze locatie ligt rechts van de voetbalvelden, VVBergen.

Tijdstip:
10 tot 17 uur (inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee/lekkers)
Vergoeding:
215 euro voor deze driedaagse Workshop inclusief koffie, thee en lekkers. Een heerlijke en gezonde lunch is op deze locatie verkrijgbaar.
 

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL44 INGB 0796 8731 43 , H.J. Borst, onder vermelding van: “3-daagse Workshop Zhineng Qiqong”