Lezing: Ancient Mysteries & Energies - Ard Pisa - 15 november 2024

Lezing: Ancient Mysteries & Energies - Ard Pisa - 15 november 2024

Van Vrijdag 15 november, 2024 19:00 tot Vrijdag 15 november, 2024 22:00

Bij de Nieuwe Beuk

Geplaatst door de Hartcirkel

Soort Evenement: Lezing, Bijeenkomst

Gezien: 198


Een ontdekkingsreis met Ard Pisa

Op vrijdag avond 15 November 2024 komt Ard Pisa weer naar Bergen voor zijn lezing ‘Ancient Mysteries & Energies’. Deze lezing is een update met nieuwe inzichten uit Bolivia, Peru, Turkije, Roemenië en nieuwe persoonlijke ervaringen uit Carnac (Frankrijk) en Engeland/ Schotland. In Carnac deed Ard een bijzondere ontdekking met zijn partner over de werking van de menhirs aldaar. Tijdens deze lezing neemt Ard jou mee langs vele mysterieuze megalithische bouwwerken en bijzondere ervaringen van de spreker tijdens zijn reizen naar krachtplekken. 

Deze boeiende bijeenkomst wordt niet alleen voor jou gegeven maar het gaat vooral over jou. Dat wordt aan het einde van deze avond duidelijk wanneer Ard op eigen wijze de hele zaal weet te inspireren. Als uitsmijter van zijn verhaal brengt Ard je in Roemenië waar de meest onwaarschijnlijke site ooit is gevonden en hij vertelt het laatste nieuws uit dit gebied. Kortom een lezing die je niet wilt missen.

Wie is Ard Pisa?

145 Ard Pisa Maaike RonhaarMRO08264Ard is onder andere actief als onderzoeker, auteur en spreker. Eén van zijn passies is de oude geschiedenis.

Een aantal jaren geleden kwam hij achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide en dat piramides over de hele wereld zijn te vinden.

Hij was totaal onderste boven van deze feiten; want we hebben toch geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar.

Na zijn bezoek aan Ancient Sardinië (Het Italiaanse eiland) wist Ard dat hij lezingen moest gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.

Voor meer informatie zie: inspiration4you.nl

Wanneer: 15 november 2024 - 19:00 - 22.00 uur (inloop 18:45)

Locatie: De nieuwe Beuk, Dorpstraat 20 Bergen. Gratis Parkeren voor de deur van de Petrus Paulus Kerk (onze locatie zit er aanvast)

Vergoeding: 20 euro