Nieuwe Datum: LEZING: ‘Morgen zal het vrede zijn - thema: reïncarnatie ~ Nathasja Schadron

Van Vrijdag 18 november, 2022 19:00 tot 22:00
Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
Soort Evenement: Lezing


Veel mensen worden geconfronteerd met onverklaarbare depressies, angsten, patronen en gedachten die niet te plaatsen zijn in het huidige bestaan. Wat als deze klachten hun oorsprong kunnen hebben in een vorig leven? Wat betekent het dat trauma’s uit een vorig leven niet uitgewist worden bij de fysieke dood, maar meegedragen worden naar een volgende incarnatie?

 

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema reïncarnatie en de invloeden die een vorig leven op een nieuw bestaan kan hebben, organiseert De Hartcirkel samen met Nathasja Schadron een interactieve lezing over haar persoonlijke ervaringen met reïncarnatie. Deze indrukwekkende ervaringen heeft zij op ontroerende, meeslepende en inspirerende wijze beschreven in haar autobiografie ‘Morgen zal het vrede zijn’.

Uiteraard is er ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.

‘Morgen zal het vrede zijn’ vertelt het opmerkelijke levensverhaal van Nathasja Schadron (1971).

Op 17 april 1945 wordt Vaassen, waar Nathasja 26 jaar later ter wereld komt, na vijf lange oorlogsjaren bevrijd van het naziregime.

Terwijl daar de herwonnen vrijheid wordt gevierd, wordt op dat moment aan de andere kant van het land, in de duinen bij Bloemendaal, een jonge vrouwelijke verzetsstrijder gefusilleerd.

De levens van Nathasja en de jonge verzetsstrijdster lijken op miraculeuze wijze met elkaar te zijn verbonden. Een dappere en diepgaande zoektocht naar waarheid, geluk en liefde brengt hun levenslijnen samen op een winterse dag in 2019.
 

'Wat als je hier eerder was en je herinnert je zoveel details dat je lijkt te weten wie je was?

'Morgen zal het vrede zijn' vertelt een huiveringwekkend waargebeurd verhaal dat ontroert en je kippenvel bezorgt.' Geert Kimpen

 

Voor meer informatie: www.nathasja-schadron.nl

Inloop: 18 November, 2022 -18.30 inloop; 19:00 tot ongeveer 22 uur.

Na de lezing is er gelegenheid om haar boek aan te schaffen en het te laten signeren.

Locatie: De Nieuwe Beuk te Bergen N.H. (gratis parkeren voor de deur van deze locatie. Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands

Vergoeding: 17,50 euro