UITVERKOCHT! Bijeenkomst: De Tzolkin voor innerlijke vrede - 20 April 2024 door Kees & Barbara

Van Zaterdag 20 april, 2024 14:00 tot 17:00
Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst
Gezien: 1535

Bijeenkomst: De Tzolkin voor innerlijke vrede.

Onze Gregoriaanse kalender is lineair van aard. Dit betekent dat de dag van vandaag, gisteren, vorige week of eerder niet terugkomt.

De Tzolkin, de heilige kalender van de oude Maya, benadert de tijd als een spiraal. Door je bewust te zijn van de spiraalwerking van de tijd, ga je ervaren dat tijd kwaliteit is. Hierdoor ontstaat het inzicht dat wat aan tijd achter ons ligt, geen verloren tijd is, maar dat alles wat er in ons verleden is gebeurd, impulsen waren om te groeien.

Om het wezenlijke van de Tzolkin te begrijpen is hetbelangrijk dat je je realiseert dat deze scheppingsmatrix de spiraalbeweging volgt van de energieën die iedere dag op je afkomen.

Door het raadplegen van de Tzolkin krijg je inzicht in de cyclische beweging van de gebeurtenissen die in jouw leven hebben plaatsgevonden. Je ontwikkelt hierdoor bewustzijn over alles wat je voor je ontwikkeling hebt meegemaakt.

Kees en Barbara vertellen je hoe je met behulp van de Tzolkin inzicht krijgt in de blauwdruk en de routekaart van je leven. Wanneer je je voor hun presentatie opgeeft, geef dan ook je geboortedatum op. Zij zullen aan de hand van je naam en deze datum een korte omschrijving van je geboortepotentieel meenemen. Tijdens en na hun presentatie heb je de mogelijkheid om hierover vragen te stellen.

Voor velen is het werken met de Tzolkin een levensbepalende ervaring. Niet langer meer slachtoffer van de omstandigheden te voelen, maar inzicht te hebben over de reden waarom bepaalde gebeurtenissen hoe dan ook hebben moeten plaatsvinden.

Kees en Barbara hebben hun ruim kwarteeuw kennis en ervaring ondergebracht in een kennissysteem, die via hun website ‘Kinweb.eu voor je te benaderen is. In de loop van het jaar mag je van hun de heruitgave van hun bestseller ‘De Tzolkin Openbaart Je Potentieel’ tegemoet zien.

 

Wanneer: zaterdagmiddag 20 april, 2024 -  13.30 uur inloop - start 14 uur tot ongeveer 17 uur.

Waar: De Nieuwe Beuk te Bergen, Dorpsstraat nr. 20 (beperkt gratis parkeren naast de Petrus Paulus Kerk, onze locatie zit hier achter)

Investering: 20 euro