Blog & Nieuws van de Hartcirkel

In onze blog plaatsen we aktuele onderwerpen, nieuwtjes en meer . Je kunt je abonneren op onze blog en als we iets plaatsen wordt je daarvan per email op de hoogte gesteld.

Aanpassingen op de website van de Hartcirkel

47247673_s

Graag stellen we ons nieuwste lid van het team van de Hartcirkel voor: Abraham Tol van het bedrijf Atol Solutions. Abraham ondersteunt ons met alle technische en vormgeving zaken die met de website en de mailingen te maken hebben. 

Ik (Ilona) ben zeer blij met zijn inbreng inzake de nieuwe vormgeving van onze website en hoop dat jij de vormgeving, look-and-feel en de nieuwe functionaliteiten ook kunt waarderen. 

 

Onze nieuwe aanwinst heeft al tot de volgende aanpassingen op onze website geresulteerd:

  1. Het evenement beheer wordt nu zodanig getoond dat elk evenement naast de beschrijving jouw aanmelding direct kan verwerken. 
     
  2. Bij aanmelding krijg je nu automatisch een bevestiging in je mail met alle details.

3. Bij betaling krijg je nu automatisch een bevestiging daarvan en ben je daarmee definitief geregistreerd.

4. Je kunt je evenement direct in je digitale agenda opslaan.

5. Evenementen kunnen nu ook rechtstreeks via jouw eigen Social media gedeeld worden.

6. Alleen toekomstige evenementen worden getoond. Wij zullen de evenementen uit het verleden via een archief beschikbaar houden. 

7. Voor de Hartcirkel is het onderhouden van onze evenementen adminstratief zeer verbeterd en vereenvoudigd.

8. Er is een nieuw blog systeem geïnstalleerd. Hiermee kunnen we snel en simpel zaken posten en kun jij je - indien gewenst - op onze blog abonneren. Als je dat doet dan krijg je vanzelf een e-mail als er nieuwe posts worden gepubliceerd op de site. Bovendien is er nu een 'commentaar optie'. 

Kortom, De Hartcirkel is technisch weer helemaal up-to-date! We kijken uit naar onze volgende evenementen. We hebben er veel zin in!

En, mocht jij waardevolle feedback voor ons hebben, dan stellen we die zeer op prijs!

Hartegroet, 
Ilona

en het Team van de Hartcirkel

0
Straling meten net zo belangrijk als schoonmaken –...
6 tips tegen Elektrostress
 

Reacties 1

Gast - Jenny Ketelaar op woensdag 07 augustus 2019 07:52

Geweldig Ilona dat Abraham dit heeft kunnen doen voor jou en je team. Hij helpt ons al vele jaren met de site van Berry Vincenta. Naar volle tevredenheid. Ik wens jullie veel succes met de vernieuwingen.

Warme groet Jenny Ketelaar

Geweldig Ilona dat Abraham dit heeft kunnen doen voor jou en je team. Hij helpt ons al vele jaren met de site van Berry Vincenta. Naar volle tevredenheid. Ik wens jullie veel succes met de vernieuwingen. Warme groet Jenny Ketelaar
Gast
zondag 07 maart 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dehartcirkel.nl/